Woonzorgcentrum

Beringen

Ocura beringen

Zoek jij een nieuwe thuis met extra ondersteuning en zorg? Dan is woonzorgcentrum Ocura  Beringen de plek voor jou. Onze campus in Beringen bestaat uit drie delen, de Thuishaven, de Galerij en het Mijnhuys, waarin wij dagelijks een warme en zorgzame thuis voorzien voor 172 bewoners.

Op alle drie de locaties is onze werking gebaseerd op kleinschalig en genormaliseerd wonen. Zo is er zo weinig mogelijk verschil tussen jouw thuis en bij ons. In zowel de Thuishaven en de Galerij wonen de bewoners samen in kleine leefgroepen van zeven, acht of negen personen en dit in een huiselijke sfeer met living, open haard  en keuken. De kamers zijn voorzien van alle comfort. In het Mijnhuys wonen de bewoners per verdieping met 22 mensen samen, ook in een aangename setting met

grote livings.

Het Mijnhuys voorziet ook talrijke tweepersoonskamers voor koppels. Naast het permanent wonen in ons woonzorgcentrum voorzien wij ook een dagverzorgingscentrum op onze campus. Hier kunnen 15 ouderen terecht om samen te genieten van leuke activiteiten en een lekker middagmaal. Dit alles wordt ondersteund door ons team van een 200-tal medewerkers die dagelijks met professionalisme en een tomeloze inzet de bewoners geven wat ze verdienen. 

Dave Roosen

Directeur campus Beringen

dave.roosen@ocura.be

VACATURES

WORD JIJ HET KLOPPEND
HART VAN OCURA?

Bekijk al onze openstaande vacatures