troeven

MEer dan een woonzorgcentrum

Een aangename woonervaring

Onze campus in Montenaken is niet zomaar een woonzorgcentrum, maar heeft vele troeven die van jouw verblijf een aangename woonervaring maken, met net dat tikkeltje extra. Zo hebben we een gezellige tuin met terras, waar veel van onze activiteiten samen met de bewoners plaatsvinden. In onze tuin hebben we verschillende zones, namelijk de reminiscentiezone, de mobiliteits- en oefentuin, de speelzone, de bezinningszone en het rolstoeltoegankelijk doe- en voelpad.


Ook hebben we een volledig uitgerust kapsalon, waar onze bewoners terecht kunnen voor een nieuwe snit. 

Geheugenkoor

Daarnaast hebben we in Montenaken een geheugenkoor. Wat is dit? Het geheugenkoor is er speciaal voor mensen met dementie die graag zingen. Dit kan eventueel samen met de mantelzorger. Deelnemen aan ons koor heeft enkele voordelen voor mensen met dementie, zoals het creëren van een nieuwe communicatievorm, een nieuwe golf van zelfvertrouwen en welbevinden voor de bewoners en het doorbreken van mogelijks isolement. Tijdens de sessies is er zelfs mogelijkheid tot het bespelen van enkele instrumenten.

Ten slotte is er op onze campus ook mogelijkheid tot een dagje wellness.

 BUURtBAR 't boenderke

Binnen ons woonzorgcentrum is centraal gelegen een buurtbar die dagelijks geopend is. Bewoners kunnen er samen met familie, vrienden, buurtbewoners of medebewoners genieten van een lekker streekproduct. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het groene zonneterras. Op geregelde tijdstippen is er een uitnodigend animatieaanbod.

Iedereen is van harte welkom!