campus VOEREN

Woonmogelijkheden

woonzorgcentrum

WOONZORGCENTRUM

1-PERSOONSKAMER: vanaf € 67,81 / DAG*

______

Woonzorgcentrum campus Voeren beschikt over zowel eenpersoonskamers als enkele grotere zorgkamers, waarvan er een aantal de mogelijkheid bieden om als koppel samen te leven. De zorgkamers zijn voorzien van alle meubilair, maar persoonlijke spullen zoals bijvoorbeeld een relaxzetel van thuis, mogen meegebracht worden, om het bij ons als thuis te laten voelen.

Kortverblijf

KORTVERBLIJF

1-PERSOONSKAMER: vanaf € 67,81 / DAG*

Als erkend kortverblijf door de provincie Limburg, verlenen een aantal ziekenfondsen een tussenkomst in de kosten. 

______

Onze campus in Voeren beschikt over drie verschillende woongelegenheden voor kortverblijf. Zo’n kortverblijf biedt tijdelijke opvang en verzorging aan zorgbehoevende ouderen. Zo nemen wij graag gedurende een korte periode de zorg en verpleging over van de mantelzorger, familie of partner. Dit kan voor maximaal 90 dagen per jaar. Op deze manier willen we wat ademrust aanbieden aan de thuisverzorger.

Assistentiewoningen

ASSISTENTIEWONINGEN

DAGPRIJS: vanaf € 34*

______

In campus Voeren biedt men niet alleen een kortverblijf en een permanent woonzorgcentrum aan, maar is er ook een mogelijkheid tot een verblijf in residentie Tienhof,  in de nabijheid van het woonzorgcentrum. Deze residentie beschikt over 15 huurappartementen, voor 65-plussers die nog zelfredzaam zijn, maar nood hebben aan een comfortabele en veilige woning. Het zijn aangepaste appartementen met alle kansen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen met de mogelijkheden tot sociale contacten in de gemeenschappelijke ruimte en tuin waar activiteiten georganiseerd worden. We spreken hier over erkende assistentiewoningen wat wil zeggen dat bewoners de vrijheid hebben om hun eigen zorg te organiseren, maar dat er door de woonassistent gezorgd wordt voor crisis- en overbruggingszorg. De bewoner heeft dus volop kansen om zelfstandig te wonen maar kan, indien nodig, terugvallen op de tijdelijke dienstverlening van het woonzorgcentrum.

*Vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.